Loading Laddar...
 

Aktuellt å nytt

Nya restriktioner pga. Covid -19

Vi har vidtagit flertalet åtgärder i samband med smittspridningen av Covid -19

Vi har bla. minskat på antalet personer i samma grupp på riskettan, skoterutbildning, teorikurser samt att vi under november månad inte håller någon introduktionsutbildning 

Ni får gärna ringa eller maila oss om ni har frågor gällande hur vi jobbar aktivt med att minska smittspridningen

Tillsammans hjälps vi åt ! 

 

Nytt gällande prov på Trafikverket :

Den 8 juni inför vi en ny modell för utskick som innebär att du som bokar prov får individanpassad information i tidsbekräftelser och andra utskick.

 • Direkt vid bokningen får du en bekräftelse med information om plats och datum.
 • 3 veckor innan provtillfället skickar vi information med länkar till vår webbsida om viktig information inför provet.
 • 5 dagar innan provtiden skickar vi information om du inte uppfyller de krav som krävs för att göra prov för den behörigheten.
 • 48 timmar innan provtiden skickar vi en påminnelse om din provtid.
 • Efter genomfört prov får du information om ditt resultat.

Utskicken görs i första hand via mejl. Om du inte har en bekräftad* e-postadress hos oss får du ett sms. Om båda alternativen saknas skickar vi ett brev. Informationen strax innan proven skickas bara med mejl och sms. Informationen i utskicken innehåller länkar till vår webbsida, där du kan läsa mer.

 • Du kan registrera din mejladress under Mina uppgifter på bokningssidan Boka prov. Du kan även kontakta vår kundtjänst, telefon 0771-17 18 19, om du vill ha hjälp att lägga in adressen. När din mejladress är registrerad får du ett mejl från oss där du ska bekräfta att mejladressen stämmer.

 

Från den 15 juni gäller en ny betalningsregel som innebär att körkortstagare under 18 år måste betala sitt prov innan provtillfället.

 • Du som är under 18 år när du bokar måste ha betalat ditt prov senast 24 timmar innan provstart.
 • Om provet inte är betalt senast 24 timmar innan provtiden avbokas det automatiskt och du får då ingen skuld hos oss.
 • För att underlätta för dig att komma ihåg att betala provavgiften skickar vi information, både via sms och mejl, 5 dagar innan provtillfället. Om provet fortfarande är obetalt 48 timmar innan provtillfället skickar vi ytterligare en påminnelse. 
 • Den nya betalningsregeln gäller även dig som bokat ditt prov före den 15 juni (och var minderårig när bokningen gjordes).
 •  Den nya betalningsregeln omfattar inte avgiften för den fotografering som är obligatorisk innan prov. Du kan betala den avgiften med betalkort eller Swish i vår bokningstjänst. Du kan även välja att betala den via faktura.
 • Från och med tisdag den 2 juni kommer vårdnadshavare till minderåriga ha möjlighet att logga in i vår bokningstjänst för att boka och betala den minderåriges prov.

 

 

Nya regler kring prov på Trafikverket,

läs mer på https://www.str.se/aktuellt/nyheter/publika-sidor/nya-regler-for-korkort-fran-den-1-mars-2020/

Eller fråga i receptionen om du har några frågor :) 

.